Αθηναϊκά Θέατρα

marinella Pallas

 

Η κορυφαία ερμηνεύτρια ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
με τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ "ΟΜΟΝΟΙΑ" ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
και τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΧΑΡΑΒΗΣ
στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Απριλίου 2016, 8.30 μμ
Το μουσικό γεγονός της φετινής χρονιάς!


Η Μαρινέλλα, η μεγαλύτερη Ελληνίδα ερμηνεύτρια συμπράττει μουσικά με μια από τις αρχαιότερες φιλαρμονικές της Ελλάδος, τη φιλαρμονική "Ομόνοια" Γαστουρίου Κέρκυρας (το νησί του πολιτισμού), η οποία μόλις λίγες μέρες πριν θα έχει εμφανιστεί στο θέατρο town hall στο Broadway.

Θα μας ταξιδέψουν σε όλες τις δεκαετίες του ποιοτικού τραγουδιού με τρόπο ανεπανάληπτα και μαγικό σε δυο παραστασεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου.

Η μοναδική Μαρινέλλα, θα πλαισιωθεί από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, ενώ σε μέρη της συναυλίας θα εμφανιστούν επίσης από τη Κέρκυρα η μεικτή χορωδία Αχαράβης "Νικόλαος Πουλίασης" με 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών, καθώς και ο φημισμένος Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κόντος! Θα υπάρχουν στιγμές που στη σκηνή του Παλλάς θα βρίσκονται περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο! Οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών και οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους με τις οποίες θα 'ταξιδέψουμε' σε αυτό το 2ωρο υπερθέαμα, μας υπόσχονται σπουδαίες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις που δεν πρέπει να χάσουμε.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ στην Αθήνα τη Δευτερα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου 2016, ώρα 8.30μμ


Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης

Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος

Ενορχήστρωση: Νικόλας Αναδόλης

Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

Παραγωγή:"ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"


Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ


Προπώληση: TICKET365.gr Κρατησεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365 & στα εκδοτήρια- ταμεία του Θεατρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 9πμ-9μμ)