Ταυτότητα

Η εταιρία «Αθηναϊκά Θέατρα» δημιουργήθηκε το 2014, ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων και αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία θεατρικών παραγωγών στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται 8 θέατρα στο κέντρο της Αθήνας, το Αλίκη, το Μικρό Παλλάς, το Δημήτρης Χορν, το Μικρό Χορν, το Λαμπέτη, το Αποθήκη, το Εμπορικόν και το Πειραιώς 131.

Με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών, τεχνογνωσία και άποψη, τα Αθηναϊκά Θέατρα προσφέρουν καλλιτεχνικές ευκαιρίες σε δημιουργούς και καλλιτέχνες παρουσιάζοντας θεάματα που διακρίνονται για το γούστο και την επιμέλεια της παραγωγής τους.

Την καλοκαιρινή σεζόν η εταιρία οργανώνει περιοδείες με επιλεγμένες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ έργα της έχουν παρουσιαστεί στο Λονδίνο και στην Κύπρο. Σκοπός της εταιρίας είναι η αναβαθμισμένη εικόνα του θεάτρου στην Ελλάδα τόσο με την προσεκτική επιλογή ρεπερτορίου, όσο και με τη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Οι παραστάσεις που ανεβαίνουν στις αίθουσες των Αθηναϊκών Θεάτρων παρακολουθούνται από 350 – 500 χιλιάδες θεατές κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.