Θέατρο Μικρό Παλλάς

Πληροφορίες

Το ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό θέατρο Μικρό Παλλάς, βρίσκεται στη Στοά Σπυρομήλιου και θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει μία συγγένεια με το Παλλάς. Μακρινή, κοντινή, άγνωστο. Πάντως έχουν κάτι που τα συνδέει. Ίσως να είναι η πολυτέλεια και το απαράμιλλο γούστο που είναι φτιαγμένα.

Το Μικρό Παλλάς είναι γνωστό ως το θέατρο με τους βελούδινους καναπέδες, αντί για πολυθρόνες θεάτρου. Στο παρελθόν ήταν κλαμπ. Ο «Σπάρτακος», που κάτω από ειδική μελέτη και επίβλεψη μετατράπηκε σε θεατρική στέγη.

Συνήθως φιλοξενεί έργα του Θοδωρή Αθερίδη. Κωμωδίες, σοβαρά ή εναλλακτικά. Αν δεν συναντήσεις εκεί τον γνωστό ηθοποιό, τότε θα βρεις σίγουρα μία κωμωδία ή έναν άλλον θίασο που «κατασκήνωσε» εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το Μικρό Παλλάς, είναι κάθε άλλο παρά «μικρό». Ιδανικός χώρος για παρουσιάσεις, μουσικές βραδιές και stand up comedy, έχει σίγουρα κάτι αφάνταστα γοητευτικό να προσφέρει στο κοινό του.

Διεύθυνση:
Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα

Τηλέφωνο:
210 3210025

 

Photo Gallery

Χάρτης

Πρόσβαση

Με λεωφορείo/τρόλεϊ

Το Μικρό Παλλάς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη στάση της «Κριεζώτου», στην οδό Πανεπιστημίου και «Ακαδημία» στην οδό Ακαδημίας, από όπου διέρχονται πολλές γραμμές του ΟΑΣΑ και του ΗΛΠΑΠ.

Με το Μετρό

Το θέατρο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».

Με ταξί

Από τις οδούς Αμερικής, Σταδίου και Πανεπιστημίου που το περιβάλλουν υπάρχει άνετη πρόσβαση σε Taxi. Επίσης, στην πλατεία Συντάγματος υπάρχει χώρος στάθμευσης Taxi.

Α.μεΑ.

Σε όλους τους χώρους του θεάτρου, υπάρχει άνετη πρόσβαση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Μετά την ανακαίνιση του χώρου έχουν τοποθετηθεί ανελκυστήρες, που βρίσκονται στη Στοά Σπυρομήλιου. Η πρόσβαση γίνεται από την οδό Αμερικής και τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μόνο από την πλατεία του θεάτρου.

Parking

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά Parking και ισχύει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στους γύρω δρόμους.