Δεν ήμουνα ποτέ εδώ

Τα τραγούδια του Θοδωρή Γκόνη δια χειρός Χρίστου Θεοδώρου

Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του νέου άλμπουμ «Δεν ήμουν ποτέ εδώ», σε στίχους Θοδωρή Γκόνη και μουσική Χρίστου Θεοδώρου από την Μικρή Άρκτο, οι δύο δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή του Αθηναϊκού Καφεθεάτρου, σε τρεις μουσικές παραστάσεις  με συνοδοιπόρους εξαιρετικούς ερμηνευτές, τον Πάρι Κιμιωνή, την Εμμανουέλα Νινιράκη & τον Στράτο Γκρίντζαλη αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους: την Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Φώτη Σιώτα και την Ιουλία Καραπατάκη.

Τίτλος της παράστασης, «Δεν ήμουνα ποτέ εδώ – Τα τραγούδια του Θοδωρή Γκόνη δια χειρός Χρίστου Θεοδώρου στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο» – ένα μουσικό ανθολόγιο της έως σήμερα τραγουδοποιίας του σημαντικού στιχουργού με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια του αφιερώματος και με φωνές νέων ερμηνευτών αλλά και γνωστών και αγαπημένων φίλων-συνεργατών του.

Τραγούδια που συνυπέγραψε ο Θοδωρής Γκόνης με σημαντικούς συνθέτες (Ν. Ξυδάκη, Χρ. Νικολόπουλο, Π. Θαλασσινό, Σ. Ξαρχάκο, Ο. Περίδη, Σ. Μάλαμας, Γ. Ανδρέου, Φ. Σιώτα κ.α)  θα πρωταγωνιστήσουν στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο και φυσικά τραγούδια από την πρόσφατη συνεργασία του στιχουργού με τον συνθέτη.

Τρεις βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδια που συνεχίζουμε να τραγουδάμε, για λόγους καρδιάς και με ισχυρό λόγο : το λόγο του αγαπημένου στιχουργού.

 

Συντελεστές