Η Volton μεγάλος χορηγός του Θεάτρου Λαμπέτη

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και η Volton Ελληνική Ενεργειακή ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη θεατρική σεζόν 2021 – 2022.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας η Volton Ελληνική Ενεργειακή θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Θεάτρου Λαμπέτη.

Το θέατρο που πήρε το όνομά του από την αξέχαστη Έλλη Λαμπέτη είναι ένα από τα πιο κλασικά και δημοφιλή στο κοινό θέατρα της Αθήνας, στο οποίο οι θεατές εδώ και δεκαετίες απολαμβάνουν παραστάσεις με μεγάλη εμπορική επιτυχία αλλά και τη σφραγίδα της καλλιτεχνικής ποιότητας.

Σε αυτό έχουν ανέβει παραστάσεις τις οποίες έχουν σκηνοθετήσει σπουδαίοι Έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο Ζυλ Ντασσέν, ο Μίνως Βολανάκης, ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Λάκης Λαζόπουλος και έχουν παίξει οι περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί.

Η παράσταση που έχει ανέβει στο θέατρο Λαμπέτη είναι το λατρεμένο από το ελληνικό κοινό «Σεσουάρ για δολοφόνους» που επιστρέφει μετά από 9 χρόνια φρέσκια και σπαρταριστά κωμική!

Φέτος η παράσταση γίνεται φουλ «διαδραστική» και μοιράζει το «παιχνίδι» σε όλους! Επικοινωνεί περισσότερο με τον κόσμο, συνομιλεί μαζί του, αμφισβητεί τα άλλοθι και ανταλλάσσει απόψεις και υποψίες με τους θεατές και για τους τέσσερις ύποπτους.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή  εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα  της  ενέργειας στην Ελληνική αγορά.

Στόχος της εταιρίας είναι να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς , να προσφέρει έξυπνες , προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις καθώς και να διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε :

«Η συνεργασία με τη Volton Ελληνική Ενεργειακή είναι ένα υπέροχο case study μιας όμορφης και επιτυχημένης σύνδεσης ενός brand με περιεχόμενο και στην προκειμένη περίπτωση αυτό το περιεχόμενο είναι μια θεατρική παράσταση και οι αξίες που φέρει αυτή.

Επιλέγοντας την αποκλειστική χορηγία του θεάτρου Λαμπέτη, η Volton Ελληνική Ενεργειακή απολαμβάνει τα οφέλη της εμπορικής επιτυχίας που έχει η παράσταση από την έναρξη της, εκθέτοντας το brand και τα μηνύματα του σε μεγάλο αριθμό θεατών, τους οποίους βρίσκει σε μια ευχάριστη κατάσταση κατά την οποία μπορούν να εστιάσουν σε αυτά αλλά και να αλληλοεπιδράσουν μαζί τους.

Τα ελκυστικά δημιουργικά που έχουν επιλεγεί για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προβολής, βρίσκουν θέση σε ένα καθαρό και υψηλού επιπέδου περιβάλλον αυξάνοντας έτσι την αξία της μάρκας και την ανάκληση των μηνυμάτων»

Η Κατερίνα Γκίνη, Marketing Communications Director της Volton δήλωσε:

Η  σχέση μας με τα Αθηναϊκά Θέατρα εξελίσσεται και μαζί προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία για τον  θεατή.

Στο επίκεντρο της χορηγικής στρατηγικής μας βρίσκεται ο πελάτης. Βασική μας προτεραιότητα είναι να φροντίσουμε να ζήσουν οι πελάτες μας μοναδικές εμπειρίες.

Ακολουθώντας αυτή τη λογική, η συνεργασία μας με τα Αθηναϊκά Θέατρα εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων που προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία. Βασική προτεραιότητά μας, μέσα από τις χορηγικές δράσεις, είναι να προσφέρουμε στο κοινό που παρακολουθεί την παράσταση τη δυνατότητα να διασκεδάσει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ενώ μέσω προωθητικών ενεργειών τους δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα.