Τα Paul Mitchell “παίζουν” στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους!

Τα Paul Mitchell “παίζουν” στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους!

 

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και η Paul Mitchell ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη θεατρική σεζόν 2021 – 2022.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας τα Paul Mitchell, No1 brand επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική θα “παίζουν” πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” που έχει ανέβει στο Θέατρο Λαμπέτη.

Ολόκληρη η πλοκή της παράστασης εξελίσσεται στο “Studio Antony” το περίφημο κομμωτήριο του Τόνυ Λέπουρα και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος χώρος για μια πολύ ταιριαστή και δημιουργική ένταξη των προϊόντων Paul Mitchell σε αυτή!

Επιπλέον μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας τα Paul Mitchell εμφανίζονται σε ένα καθαρό και υψηλού επιπέδου περιβάλλον και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν σε συνεργασία με τα Αθηναϊκά Θέατρα μια ενέργεια που έχει σχετικότητα αλλά και μεγάλη διάρκεια καθώς θα δουλεύει καθ’  όλη τη διάρκεια της θεατρικής σεζόν.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε :

“Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία με την Paul Mitchell μέσω της οποίας παρουσιάζουμε τη νέα στρατηγική που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε ως Αθηναϊκά Θέατρα, έχοντας αναπτύξει νέες εμπορικές λειτουργίες και προσφέροντας δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου στοχευμένης επικοινωνίας στα διαφημιζόμενα brands”