Το νέο Jeep® Compass και η Βελμάρ στα Αθηναϊκά Θέατρα

Το Σάββατο 19 Μαρτίου οι επισκέπτες των θέατρων Μικρό Παλλάς και Δημήτρης Χορν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο Jeep® Compass από την Βελμάρ (Autotechnica Hellas MATEE), του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Μέσα από το νέο Jeep® Compass που διατίθεται με το  νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid αλλά και με το γνωστό Plug-in Hybrid 4Xe , η Jeep υπόσχεται μια νέα -εξηλεκτρισμένη- εμπειρία οδήγησης.  Στην νέα εξηλεκτρισμένη γκάμα της Jeep, η δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης συνδυάζεται με κορυφαία συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις σας.

Η Βελμάρ προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες των Αθηναϊκών Θεάτρων να κλείσουν ραντεβού για test drive του νέου Jeep® Compass για να το ανακαλύψουν και να απολαύσουν μια βόλτα στο μέλλον.

Η Jeep Βελμάρ σε συνεργασία με τα Αθηναϊκά Θέατρα θα διενεργήσουν ταυτόχρονα διαγωνισμό μεταξύ όλων όσων ενδιαφερθούν να κλείσουν test drive δίνοντας ως δώρο προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν κάποια από τις άλλες παραστάσεις που παίζονται στα Αθηναϊκά Θέατρα (δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ).

Εδώ και 43 χρόνια, η Βελμάρ, είναι η επώνυμη επιλογή στο χώρο του αυτοκινήτου επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).