“Άσωτος Καιρός” στο Μικρό Παλλάς

Mετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στον δίσκο «Άσωτος Καιρός», o Νίκος Ξυδάκης, η Βερόνικα Δαβάκη και οι Polis Ensemble συναντιούνται για δύο συναυλίες στο «Μικρό Παλλάς».

Ο Άσωτος Καιρός φέρνει έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα στη σκηνή του θεάτρου Μικρό Παλλάς, όπου τα τραγούδια του δίσκου θα ανταμώσουν μία επιλογή από τα εμβληματικά τραγούδια του συνθέτη που καθόρισε την πορεία του ελληνικού τραγουδιού, εμπλουτίζοντάς το με τον ήχο της βυζαντινής Ανατολής σε στίχους σπουδαίων ποιητών και στιχουργών.

Στην ζεστή φωνή της Βερόνικας με την αφοπλιστική σκηνική ερμηνεία  που προσδίδει η θητεία της στο θέατρο εκτός από τη μουσική και στα παραδοσιακά ηχοχρώματα και το δυναμικό groove των  Polis Ensemble ,ένα σύνολο κορυφαίων μουσικών με απολύτως σύγχρονη ματιά, τα τραγούδια του Νίκου Ξυδάκη βρίσκουν έναν νέο προορισμό.

Στοχαστικές ή ερωτικές, νοσταλγικές ή παιγνιώδεις, οι δημιουργίες του Νίκου Ξυδάκη μπλέκονται επί σκηνής με θεατρικά κείμενα, ποίηση και βιογραφικά στοιχεία, αναδεικνύοντας το διαρκές θάρρος μιας ουσιαστικής καλλιτεχνικής πρότασης.

Ένα απολαυστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική, αγαπημένα τραγούδια και νέες δημιουργίες των Άσωτων Καιρών !

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ

INFO:

ΑΣΩΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (City Link), Κέντρο, Tηλ.: 2103210025

Δευτέρα 5 & 12 Δεκεμβρίου, 21:15

Εισιτήρια: 15€ έως 25€

VIP 25€, Α’ ΖΩΝΗ 20€, Β’  ΖΩΝΗ 15, ΜΕΙΩΜΕΝΟ (άνεργοι, φοιτητές, ομαδικά) 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ  http://ticketservices.gr/