στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη ΤΑΡΑΤΣΑ
Σάββατο 4 Ιουλίου
Ο Στάθης Δρογώσης και η Μιρέλα Πάχου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται για πρώτη φορά τη σκηνή, σε μια ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου στην Ταράτσα του Λαμπέτη , στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Στις αποσκευές τους θα έχουν όλες τις αγαπημένες επιτυχίες από τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική τους συνεργασία για το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της Μιρέλας, όπως αποτυπώνεται στο τραγούδι «Η Περίπτωσή μου», σε μουσική του ίδιου και στίχους της Σάννυς Μπαλτζή.
Η Μιρέλα Πάχου, με την αισθαντική φωνή και το ακορντεόν της, και ο Στάθης Δρογώσης στο πιάνο, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία και τη στιχουργική του ματιά, αφηγούνται ιστορίες και μας ταξιδεύουν από το «Παγκράτι» μέχρι τη «Δική μου γειτονιά» — με «Λίγο χρώμα» και τη «Μιρέλα» συνοδοιπόρο, σε μια «Εκδρομή με τ’ αμάξι», που οδηγεί μακριά, σαν «Βιαστικό πουλί του Νότου». Και αυτό που θα ζήσουμε… «Μην το πεις πουθενά».
Ένα πρόγραμμα φωτεινό και ταυτόχρονα νοσταλγικό, εξωστρεφές αλλά και συγκινητικό, μαζί με 4 εξαιρετικούς μουσικούς (πιάνο, κιθάρα, μπάσο τύμπανα), που συνδιαμορφώνουν το ηχητικό τους σύμπαν.
Πληροφορίες:
Ημερομηνία : Σάββατο 4 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Τμήμα Ομαδικών Κρατήσεων : 2111026277 & 210 2117240 εσωτ : 305 (τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 19:00)- email : [email protected]

