Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Πληροφορίες

Αθηναϊκό Καφεθέατρο. 20 χρόνια ζωής για το μουσικό και θεατρικό στέκι, στην οδό Κοδρικτώνος 2. Ένας χώρος που φιλοξενεί μουσική, stand up comedies και μικρά θεατρικά έργα. Με καθίσματα και με μπάρα για όσους την προτιμούν. 

Το Αθηναϊκό Καφεθέατρο λειτουργούσε τις προηγούμενες δεκαετίες. Ήταν ένας εναλλακτικός χώρος θεαμάτων. Ήταν εκεί που παρουσιάστηκαν πολλά νέα ταλέντα και μουσικά σχήματα στα πρώτα τους βήματα και αργότερα έγιναν “αστέρια”. Υπήρξε η μήτρα αυτών που διαμόρφωσαν την μουσική σκηνή των επόμενων δεκαετιών. Μιούζικαλ, επιθεωρήσεις, παραστάσεις  χειροκροτήθηκαν θερμά και ο κόσμος τις θυμάται ακόμη. Το Καφεθέατρο σηματοδότησε μία εποχή. Δημιούργησε αναμνήσεις και άνοιξε νέα μονοπάτια.  

Σήμερα ανήκει στα Αθηναϊκά Θέατρα, και λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο και φιλόξενο όπως στο παρελθόν. Με τα γνωστά σκαλιά του και το “μπλαζέ” ύφος. Με την κατάλληλη “θερμοκρασία” που δημιουργεί καλό κλίμα και μία ανεπανάληπτη παρείστικη ατμόσφαιρα που δεν αφήνει κανέναν να φύγει πριν νυχτώσει για τα καλά!

Σ΄ αυτόν το χώρο φιλοξενούμε την εναλλακτική μορφή διασκέδασης, την διαφορετική όψη της ζωής, κυρίως όμως το καλό γούστο με καλλιτεχνικές προτάσεις που φιλοδοξούν να γίνουν trend στην πόλη και θέμα συζήτησης. 

Διεύθυνση:
Κοδριγκτώνος 2, Αθήνα

Τηλέφωνο:
211 1000 365

 

Photo Gallery

Χάρτης

Πρόσβαση

Με λεωφορείo-τρόλεϊ:

Το Αθηναϊκό Καφεθέατρο βρίσκεται επί της οδού Κοδριγκτώνος, και πολύ κοντά στη Λεωφόρο Πατησίων από όπου διέρχονται πολλές γραμμές του ΟΑΣΑ και του ΗΛΠΑΠ.

Με το Μετρό:

Το Αθηναϊκό Καφεθέατρο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σταθμό του Μετρό “Βικτώρια”.

Με ταξί:

Από την οδό Πατησίων υπάρχει άνετη πρόσβαση σε Taxi.