Αθηναϊκά Θέατρα
Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/a-th/public_html/images/253
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/253
Αφίσα

Aakash Odedra “RISING”

Πού:
Παλλάς
Από:
5/11/16
Εως:
6/11/16
Εισιτήρια:

Aakash Odedra

"RISING"

Σε χορογραφίες των Akram Khan, Russell Maliphant,
Sidi Larbi Cherkaoui και Aakash Odedra

 

ΠΑΛΛΑΣ
5 & 6 Νοεμβρίου

 

Όταν το Sadler's Wells βάζει το λογότυπό του σε μια παραγωγή, τότε αυτό αποτελεί εγγύηση αισθητικής και ποιότητας. Όταν τρεις κορυφαίοι σύγχρονοι χορογράφοι δημιουργούν αποκλειστικά για έναν χορευτή, τότε ας ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε το νέο hot είδωλο του παγκόσμιου χορευτικού στερεώματος. Όταν συνυπογράφουν μάλιστα χορογραφικά μαζί του, είναι μία περίτρανη απόδειξη ενός σπάνιου και πολύπλευρου ταλέντου.

 

Ο Βρετανός Αακάς Οντέντρα αν στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρξε ο πλέον περιζήτητος νέος χορευτής, άρχισε πλέον να καταγράφει την καλλιτεχνική του ωριμότητα με εκτοξευόμενη φήμη και αμέτρητα βραβεία.

 

Σταθμός και σφραγίδα στη μέχρι τώρα πορεία του το RISING. Μια σπονδυλωτή παράσταση που αποτελείται από το IN THE SHADOW OF MAN όπου με την καθοδήγηση του Akram Khan και την τεχνοτροπία του Ινδικού Kathak, εξερευνά το σώμα και την αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, από το CUT, μια κινησιολογική μελέτη της ροής και της μορφής μέσω του Kathak και του Bharat Natyam, σε χορογραφία του Russell Maliphant και φωτισμούς του κορυφαίου Michael Hulls και το CONSTELLATION, ένα χορευτικό παιχνίδι του Sidi Larbi Cherkaoui, ανάμεσα στο φως και τον ήχο που αναδεικνύουν το μεγαλείο του σώματος. Τέλος το NRITTA του ίδιου του Aakash Odedra, ο καθαρός χορός που συνδυάζει αρρενωπότητα και θηλυκότητα στο κοσμικό, συμπαντικό διάβα τους.

Παραγωγή Λάβρυς

{gallery}253{/gallery}