Αθηναϊκά Θέατρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΝΤΙΣΙΟΝ
Η Πέτρα του Βορρά
Παιδική-εφηβική σκηνή Θεάτρου Αλίκη

Τα Αθηναϊκά Θέατρα αναζητούν γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς ηλικίας 20 έως 35 ετών, για την παράσταση "Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" σε σκηνοθεσία Κατερίνας Παπαδάκη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου που θα ανέβει τον Οκτώβριο 2015 στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αλίκη.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για την ακρόαση, παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η ηλεκτρονική αποστολή των βιογραφικών είναι υποχρεωτική, ενώ εμπρόθεσμα θεωρούνται τα βιογραφικά που θα σταλούν έως και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015.

Τα άτομα που θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν από τα Αθηναϊκά Θέατρα για την ημέρα και ώρα της ακρόασης.

Οι συμμετέχοντες στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν θεατρικό μονόλογο, από ελληνική ή ξένη κωμωδία κατά προτίμηση. Θα τους ζητηθεί επίσης και ένας κινητικός αυτοσχεδιασμός.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο 2111026268 και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.